Kapitalsøgning


Mange danske virksomheder har prøvet at være i en situation, hvor de stod over for en udvidelse af markedet, men hvor den risikovillige kapital manglede, og mange vil opleve det i fremtiden.

Find den rette investor
Hos Ramby & Partners assisterer vi firmaer med dels at prissætte virksomheden i den nuværende situation, dels vurdere behovet for risikovillighed, samt at søge investorer og identificere den rette investor.

Denne investor kan enten være en ren passiv kapitalpartner, eller en aktiv investor. En aktiv investor kan hjælpe med at styrke virksomhedens daglige drift, hvis du har et ønske herom. Vi hjælper med med at finde den rette investor, som eksempelvis er stærk på afsætningsdelen eller på produktionsdelen/produktdelen, alt efter din virksomheds behov.

Styrkelse af din virksomheds know-how og position
Når du med vores hjælp finder ny risikovillig kapital, betyder styrkelsen af din virksomheds kapitalgrundlag ikke blot flere likvide midler. Nye investorer bringer ligeledes deres egne erfaringer, ekspertise og know-how med, og det indebærer dermed samtidig en styrkelse af din virksomheds viden og evne til at modstå den fremtidige udfordring.

Kontakt Virksomhedsbørsen for kompetent kapitalsøgning
Står du som virksomhedsejer over for nogle af de ovenfor beskrevne udfordringer, så kontakt os. Vi har mange års erfaring i at finde risikovillig kapital, og vore dygtige medarbejdere tager gerne et uforpligtende møde. Her bliver du klogere på, hvordan vi kan hjælpe og yde professionel rådgivning på de områder, der er vigtige og nødvendige for din virksomhed.